autoservice

Jan ten hove

Over ons

Autoservice Jan ten Hove is een universeel autobedrijf gespecialiseerd in de verkoop van betrouwbare nieuwe en gebruikte auto’s. Bij ons bent u ook op het juiste adres voor occasions, reparaties, onderhoud en schadeherstel. Wij zijn een RDW Erkend bedrijf.

APK

Woont u in Rijssen en bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor de APK van uw auto? Bij Autoservice Jan ten Hove garanderen wij u van persoonlijke service, uitstekend vakwerk. Bij Autoservice Jan ten Hove staan wij garant voor kwaliteit. Wij zijn gevestigd in de  Kryptonstraat 30  in Rijssen. Graag ontvangen wij u in de werkplaats zowel voor klanten in omtstreken als in Rijssen.

Onderhoud & reparatie

Heeft uw auto een onderhouds beurt nodig? Breng dan uw auto naar Autoservice Jan ten Hove. Wij als RDW erkend garagehouder zullen uw auto kundig nakijken. Denk hierbij aan de volgende punten zoals het verversen van de olie, het controleren van de ruitenwissers, airco, verlichting etc. Ook controleren wij de staat van uw banden.

Diensten

Bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf? Bij Autoservice Jan ten Hove kunnen wij u voorzien van alle diensten zoals banden wissel, carvan check, trekhaak,  en nog meer. Bekijk alle mogelijkheden op onze website. Als Autoservice Jan ten Hove zijn wij merkonafhankelijk en kunnen we alle voorkomende automerken onderhouden. Kom snel langs bij Autoservice Jan ten Hove in Rijssen. Maak een afspraak en wij zullen u snel en kundig voorzien van de juiste service.We bedienen niet alleen klanten in de omgeving van Rijssen maar ook in omliggende plaatsen.

ONZE DIENSTEN

Airco onderhoud

Airco check of  airco vervanging nodig?

Banden wissel

Zijn uw banden aan verwisseling toe?

Occasions

bekijk hier ons uitgebreide assortiment