APK keuring kosten

Op zoek naar een goede én voordelige APK keuring? Bij Autoservice Jan ten Hove zit u goed. Wij leveren de beste APK service tegen een scherpe prijs. Bij een grote beurt is uw APK zelfs gratis! Mocht er een reparatie nodig zijn, dan nemen we eerst contact met u op, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. We repareren enkel en alleen met uw goedkeuring. Bij ons staat transparantie van kosten hoog in het vaandel.  

Bent u op zoek naar Autoservice jan ten Hove voor uw APK in Rijssen? Kom dan langs de Kryptonstraat 30 in Rijssen (Overijssel). Of neem contact op via mail info@autoservicejantenhove.nl of bel naar 0548-540660.

Onze tarieven

APK Benzine Auto’s / Busjes

Bij een grote onderhouds beurt is de APK gratis!Eventuele reparaties in verband met de APK gaan altijd in overleg. Herkeuren is binnen 1 week gratis. Wij houden van duidelijkheid, een goed advies en denken mee in het belang van de klant. 

30 euro

 

 APK Diesel Auto’s / Busjes

Bij een grote onderhouds beurt is de APK gratis! Eventuele reparaties in verband met de APK gaan altijd in overleg. Herkeuren is binnen 1 week gratis. Wij houden van duidelijkheid, een goed advies en denken mee in het belang van de klant.

50 euro