Winter check

Wat voor winter wordt het? In Nederland weet u het maar nooit. Wees daarom voorbereid op sneeuw, ijs en gladheid. Om hier op voorbereid te zijn biedt Autoservice Jan ten Hove u een wintercheck en wintersportcheck aan in Rijssen.

Autoservice Jan ten Hove zorgt dat u veilig de weg op kan doordat wij uw auto winterklaar maken. Een veilige auto betekent een comfortabele rit. Hiervoor controleren wij uw auto op 20 vitale punten.

Onbezorgd de weg op? Kom dan langs de Kryptonstraat 30 in Rijssen (Overijssel). Of neem contact op via mail info@autoservicejantenhove.nl of bel naar 0548-540660

Tarieven

Wintercheck Basis

Deze controle is geschikt voor auto’s die dit jaar al een (grote) onderhoudsbeurt hebben gehad. Uw auto wordt (visueel) gecontroleerd door Autoservice Jan ten Hove op 20 vitale punten o.a.:

 Accu
 Banden
 Koelsysteem
 Motorolie
 Verlichting
 Schokdempers
 Veiligheidsgordels

Prijs is excl. onderdelen en overige vloeistoffen.

€10,00 euro

 

Wintercheck Premium

Autoservice Jan ten Hove adviseert de Winter(sport)check Premium wanneer:

 Uw auto dit jaar niet voor een grote onderhoudsbeurt bij de garage is geweest
 Uw auto ouder is dan 5 jaar
 U door het jaar heen veel kilometers rijdt

Prijs is incl. ruitensproeier (antivries) en excl. onderdelen en overige vloeistoffen.

De Wintersportcheck is in de basis hetzelfde als de Wintercheck Premium. Wij zullen u echter ook bijstaan, waarbij nodig, als het gaat om sneeuwkettingen, skikoffers, speciale vloeistoffen voor zeer lage temperaturen, etc. Voor slechts € 69,99.

Wilt u veilig en zonder autopech de winter door komen? Trakteer dan uw auto op de Premium Wintercheck. Uw auto wordt 1,5 uur grondig gecontroleerd op alle vitale punten.

€69,99 euro