Over ons

Bij  Autoservice Jan ten Hove is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Autoservice Jan ten Hove uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto’s. Wanneer Autoservice Jan ten Hove geen bijzonderheden vindt, dan kan u binnen no time weer met een goedgekeurde auto het pand uitrijden.

Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto’s. Hét adres voor Rijssen en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

Bent u op zoek naar Autoservice jan ten Hove voor uw APK in Rijssen? Kom dan langs de Kryptonstraat 30 in Rijssen (Overijssel). Of neem contact op via mail info@autoservicejantenhove.nl of bel naar 0548-540660.